Werkwijze

Gegarandeerd je huis verkopen?

Wanneer je gegarandeerd je huis wilt verkopen, omdat je bijvoorbeeld een nieuwe woning wilt aankopen, bieden wij hiervoor de oplossing! De weg via de makelaar is dan niet altijd de beste. Je weet vooraf niet hoe lang je woning in de verkoop staat en je hebt geen zekerheid totdat de voorbehouden verstreken zijn. Een particuliere verkoper heeft 3 dagen bedenktijd en vaak een financieringsvoorbehoud van 6 tot 8 weken, dit geeft veel onzekerheid. Ook loop je hierdoor het risico dat je droomwoning aan je neus voorbij gaat. Bovendien rekent een traditionele makelaar enkele duizenden euro’s aan verkoopcourtage. Door je huis direct aan ons te verkopen, heb je direct 100% zekerheid, weet je gelijk waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. De verkoop loopt bij ons altijd via de notaris, dit geeft 100% zekerheid en garandeert een correcte afwikkeling.

Voor wie is het Woninggarantplan geschikt?

 • Als je een nieuwe woning hebt gezien en je huidige woning wilt verkopen ->
  je hebt eindelijk je droomhuis gevonden en wilt snel beslissen, dan bieden wij uitkomst! Wij kopen zonder voorbehouden of bedenktijd, in theorie kan je huis dus vandaag nog verkocht zijn. Zonder zorgen, dubbele lasten of verkoopstress.
 • Verkoop van jullie woning bij relatiebeëindiging ->
  in goed overleg uit elkaar? In zo’n situatie wil je vaak niet te lang door het huis aan elkaar verbonden blijven, ook hier kan een verkoop aan ons een spoedige oplossing zijn. Wij proberen hierbij met beide partners overeenstemming te bereiken.
 • Verkoop van de woning na het overlijden van een huiseigenaar -> 
  een overlijden is vaak al verdrietig genoeg, maar de nabestaande worden dan ook geconfronteerd met de financiële afwikkeling van de erfenis. Terwijl de kosten van een woning gewoon doorlopen en er mogelijk erfbelasting betaald moet worden. Een snelle verkoop is dan vaak financieel gezien wenselijk en hierdoor kan een vervelend hoofdstuk snel afgesloten worden.
 • Verkoop van je huis uit financiële noodzaak -> 
  wanneer je de maandlasten van je eigen woning niet meer kunt betalen zal je uiteindelijk gedwongen worden om je huis te verkopen. Wij kunnen je hierbij helpen en bemiddelen tussen jou en je bank om de schade zoveel mogelijk te beperken. Wij hebben hiermee veel ervaring en goede contacten met alle grote banken, zodat wij vaak tot een passende oplossing komen.
 • Je hebt je woning verhuurd -> 
  wij kopen ook woningen die verhuurd zijn, koop breekt geen huur, dus een verhuurde woning is lastiger te verkopen aan een particuliere koper. Voor ons is dit geen probleem.
 • Appartement zonder VVE -> 
  het is verplicht om een actieve vereniging van eigenaren op een appartementencomplex te hebben, heb je deze niet zal de woning moeilijk te verkopen zijn, omdat de meeste banken hier geen hypotheek op willen vestigen. Ook dit is voor ons geen beletsel.
 • Je huis verkopen en terughuren -> 
  deze oplossing kan interessant zijn voor woningeigenaren die hun overwaarde “op willen eten”, wij kopen dan de woning en verhuren die vervolgens aan de oud-eigenaar. De verkoopwinst wordt vervolgens uitbetaald, een ideale constructie voor als je niet wilt verhuizen maar wel de overwaarde uit je stenen wilt halen.
 • Je huis is niet te verkopen door achterstallig onderhoud -> 
  dit is voor ons geen probleem, wij kopen ook woningen met achterstallig onderhoud, aanschrijvingen of woningen die slecht in de markt liggen.

Stappenplan

Je kunt vrijblijvend een bod op je huis laten doen, zodat je direct weet waar je aan toe bent, zonder dat je ergens aan vast zit. Volg de eenvoudige stappen van ons stappenplan en doe nu een vrijblijvende aanvraag:

 1. Vul het aanvraagformulier op de homepage in;
 2. Ontvang binnen 48 uur een indicatief bod;
 3. Wanneer de richtprijs je aanspreekt, wordt er een vrijblijvende bezichtiging gepland;
 4. Ontvang binnen twee werkdagen na de bezichtiging een definitief en onvoorwaardelijk bod;
 5. Ga je akkoord met het bod? Dan stellen wij een koopovereenkomst op;
 6. Er volgt een afspraak bij de notaris voor de overdracht, hier ontvang je je geld (alle kosten komen voor onze rekening).