Over ons

Over Woninggarantplan.nl

Wanneer je je woning wilt verkopen, kan dat veel redenen hebben; soms zijn deze redenen plezierig en soms zijn ze minder prettig. Maar wat de reden van de verkoop ook is, je wilt hier eigenlijk nooit te veel tijd en geld insteken en onnodig risico’s lopen. Daarom kopen wij al jarenlang tot ieders tevredenheid woningen van particuliere verkopers, zodat zij verder kunnen met de volgende stap in hun leven.

Wil je je huis verkopen vanwege dubbele lasten, heb je een andere woning op het oog of wil je de woning snel verkopen na het overlijden van een dierbare? Dan bieden wij je de oplossing. Bij ons heb je namelijk altijd 100% verkoopgarantie, zonder zorgen over verkooprisico’s. Daarmee zorgen wij direct voor zekerheid en heb jij geen last van verkoopstress. Woninggarantplan.nl is onderdeel van Primmo B.V., een solide en professionele vastgoedonderneming die gespecialiseerd is in de koop en verkoop van particuliere woningen. Wij handelen snel, veilig en discreet en dat alles zonder verborgen risico’s en kosten. Bovendien betalen wij tot maar liefst 90% van de marktwaarde van je woning.

Ons team bestaat uit Angelo van Schaijk, Peter Goldewijk en Ron Ruijs, drie enthousiaste inkopers die samen al meer dan 350 huizen aan- en verkocht hebben. Angelo is al jarenlang actief in de vastgoedwereld en heeft een achtergrond in de marketing, Peters roots liggen in de bouw en projectontwikkeling en Ron is gecertificeerd makelaar en heeft een financiële achtergrond bij ING. Samen zijn zij goed voor ruim tien jaar ervaring in de makelaardij.

Waarom kiezen voor ons?

GRATIS TAXATIE

Wij bieden een gratis taxatie van je te verkopen huis, zonder onverwachte kosten. Wij vragen géén kadasterkosten of administratiekosten.

SERIEUS BOD

In tegenstelling tot particuliere kopers, doen wij altijd een serieus en eerlijk bod. Wij houden rekening met eventuele andere biedingen.

GEEN ONVOORZIENE KOSTEN

Bij ons vind je geen onvoorziene kosten of verborgen risico’s: wij houden je op de hoogte van elke stap die we zetten met betrekking tot de woning.

SNELLE BETALING D.M.V. NOTARIS

Zodra er een akkoord is ontstaan over het definitieve bod wordt een afspraak bij de notaris gemaakt. Hier ontvang je direct het geld.

RUIM 10 JAAR ERVARING

Ons team van ervaren inkopers heeft al ruim tien jaar ervaring in deze branche.

MEER DAN 350 HUIZEN AANGEKOCHT

Inmiddels hebben wij al meer dan 350 huizen aangekocht.